Pogoji poslovanjaSplošni pogoji poslovanja

Pred uporabo naše spletne strani vam svetujemo, da si pazljivo preberete pogoje poslovanja, ki vključujejo plačila, prevzem in garancijo. V spletni trgovini lahko kupujete 24 ur na dan, 7 dni na teden. Uporaba je brezplačna. Naročeno blago je kupec dolžan prevzeti. Ob prevzemu je kupec dolžan preveriti količino in kvaliteto naročenega blaga. Kupec ob prevzemu blaga plača na način, ki ga je izbral ob potrjevanju naročila. O statusu vašega naročila vas obveščamo tudi preko elektronske pošte.

Cene

Vse cene so navedene v EUR in so končne cene.DDV ni obračunan na podlagi Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV). Pridružujemo si pravico do spremembe cen, glede na nihanje cen na trgu računalniške opreme. V primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, kupcu omogočimo odstop od nakupa oziroma skušamo najti rešitev, ki bo obojestranska.

Način plačila

Plačilo po predračunu na naš poslovni TRR, po povzetju ( poslano po pošti ) ali gotovinsko ob osebnem prevzemu.

Garancija Garancija velja samo ob predložitvi računa. Garancijska doba rabljenih artiklov se razlikuje, zato je za vsak produkt posebej napisana na računu. Stroške dostave artikla krije kupec (v eno smer). Artikel je potrebno dostaviti do garancijskega roka.

Garancija je neupravičena v primeru:
  • fizične poškodbe artikla,
  • nepooblaščenega posega v artikel (tudi menjava diska, rama...),
  • artikel je vrnjen brez garancijskega lista oz računa,
  • okvara je povzročena z nepravilno uporabo ali malomarnim ravnanjem z artiklom,
  • napačnega delovanja programske opreme.
V primeru neupravičene reklamacije se kupcu zaračuna diagnostika po trenutno veljavnem ceniku. V primeru upravičene reklamacije vam artikel popravimo ali zamenjano. V primeru, da artikla nimamo na zalogi vam izdamo dobropis ali pa najdemo rešitev, ki bo spremenljiva za obe strani. Pri dobropisu se upošteva trenutna vrednost artikla na trgu.

Vračilo blaga

Podjetje ne sprejema nikakršnih paketov ali pošiljk z odkupnino, razen v primeru predhodnega dogovora. V primeru vračila blaga vas prosimo, da nujno pokličete na telefonsko številko 040 / 479 - 540 ali nam pišete na elektronski naslov info @ racoprema.com. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni, nepoškodovani in ne-polepljeni embalaži. Pri vračilu mora biti priložena kopija računa. Podjetje Racoprema vam bo kupnino vrnilo na vaš TRR najkasneje v 7 dneh od prejema obvestila o odstopu od naročila. Stroške vračila blaga krije kupec. Ob vračilu je potrebno navesti razloge za vrnitev izdelka, če je slednje vrnjeno v roku petih ( 5 ) dni od prejema izdelka. Stroške preklica, kadar gre za plačila preko tretjih oseb (kreditne kartice ali paypal) nosi kupec. Možnost vračila ne velja za procesorje AMD & INTEL programsko opremo, zgoščenke, knjige in potrošen material. Vračilo artiklov zaradi napačnega nakupa NI možna.

Dostava

Artikle pošljemo na vaše stroške s Pošto Slovenija. Stroški pošiljanja so odvisni od teže artikla in načina plačila (nihajo v razponu od 4 do 10 eur), upošteva se cenik Pošte Slovenije. Možen je osebni prevzem v Krškem, po predhodnem dogovoru. Za artikle na zalogi je predvidena dobava 1-3 delovnih dni.

Napake na spletni strani

Napake na spletni strani niso izključene. Če je cena izdelka, ki ste ga naročili, napačna, vas bo o tem dejstvu obvestil prodajalec podjetja Racoprema in vam ponudil možnost, da izdelek kupite po pravilni ceni, ki vam jo bo tudi navedel. Prav tako bo podjetje Racoprema napako odpravilo (če še ni bila odpravljena) in se vam opravičilo zanjo. Slike na spletni strani so simbolične. Lastnosti in opisi izdelka so podani s strani proizvajalca in se lahko razlikujejo po modelu ter sestavljavcu. Za točne informacije pred nakupom vprašajte pri prodajalcu.

Registracija in zasebnost Uporabnik z izvedeno registracijo dovoljuje podjetju Racoprema zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese ob registraciji. Podatke, ki jih boste posredovali na straneh trgovine RACOPREMA.COM zbiramo izključno za potrebe izvedbe plačila. Vsi podatki navedeni pri registraciji, so namenjeni izključno poslovanju trgovine Racoprema in jih ne posredujemo tretji osebi, niti ne uporabljamo v druge namene. Racoprema trajno hrani ob registraciji vnesene podatke in vse spremembe, ki jih uporabnik naknadno opravi sam, v ustrezno varovanem in zaščitenem sistemu.

Piškotki (Cookie)

Piškotek je podatkovni element, ki ga spletna stran pošlje vašemu brskalniku. Le tega lahko nato hranite na vašem sistemu.Piškotek vsebuje podatke o uporabniku in straneh, ki ste jih obiskali. Podatki o uporabniku, ki jih uporablja piškotek, so le tisti, katere ste vpisali sami. Piškotki ne morejo pregledovati datotek na vašem računalniku ali prebrati piškotkov z drugih spletnih strani. Sprejem piškotkov lahko v vašem brskalniku tudi izklopite. Za pregledovanje spletne trgovine RACOPREMA.COM jih ne potrebujete. Potrebujete jih za nakup blaga, ki jih registriranim uporabnikom ponuja spletna trgovina RACOPREMA.COM.

.
Nadaljuj
Hitro iskanje
 
Vpišite ime izdelka, ki ga iščete.
Napredno iskanje
0 izdelkov
Ni nobene ocene tega izdelka